BESÖKARE

Välkomna till Trosa Boat Show!
Sveriges nya båtmässa 

23-25 september

Ta med familjen eller båtgrannen till oss i Trosa och strosa längst med piren. Se båtarna i sin verkliga miljö och ta tillfället att boka in en provkörning. Ett besök på Trosa Boat Show ger er tillfälle att fördjupa er i allt som hör båten till och gå väl förberedda in i kommande båtsäsong. Kombinera detta med god mat och kalla drycker på vår restaurang Kölsvinet. Allt detta i en oslagbar skärgårdsmiljö!

> GRATIS INTRÄDE HELA HELGEN! <

VAD HÄNDER UNDER MÄSSAN?
Fredag

10.00 Mässan öppnar

11.00 Kölsvinet öppnar

15.00 AW med livemusik på Kölsvinet 

17.00 Mässan stänger

Lördag

10.00 Mässan öppnar

11.00 Kölsvinet öppnar

15.00 Livemusik på Kölsvinet

17.00 Mässan stänger

Söndag

10.00 Mässan öppnar

11.00 Kölsvinet öppnar

15.00 Kölsvinet stänger

16.00 Mässan stänger

FÖR DIG SOM RESER HIT

Trosa erbjuder flera olika valmöjligheter inom boende. De två största hotellen är bomans.se och trosastadshotell.se som tillsammans erbjuder en bred variation av rumstyper. Trosa har också flertalet mindre hotell och Bed and Breakfasts såsom tresmarumitrosa.se, vega-trosa.se och trosavandrarhem.se

Trosa havsbad och Camping har stugor och campingplatser. Ett extra slag slår vi såklart för kramoskargardsby.se och Trosa havsbad och Camping där vi erbjuder stugor och campingplatser i sin unika skärgårdsmiljö. Säkra upp er stuga redan nu på booking@apelago.se och gör det mesta av er vistelse.