top of page
Trosa Boat Show - Båtmässa .png
SERVICES
IMG_0366.JPG

Tack alla fantastiska utställare och besökare för en helt underbar helg på Trosa Boat Show 2023! 

 

Vilken helg vi fick! Massvis av Båtar, spännande möten med nya människor, aktiviteter och äventyr till sjöss plus att få ta emot 5 000 besökare även i år är helt fantastiskt och ger oss en enorm glädje!

 

Vädergudarna var verkligen på vår sida även detta år med en temperatur på 24 grader, och inte minst sällsynt vindstilla dagar i september. Visst, vi fick uppleva en advektionsdimma på lördagen, men det hör kanske till när man är i skärgården 

 

Det här året har varit en sann glädje, och det är tack vare er alla och våra fantastiska medarbetare!

Nu ser vi fram emot nästa år med stor förväntan! Boka in datumen 6-8 september redan nu i era kalendrar för ännu en helg full av båtar, skratt och nya minnen.

 

Skepp Ohoj! Vi ses snart igen!

 

Trosa Boat Show

/ APELAGO 

Apelago_31.jpg
ld-export-94f448f4-01172023.JPG

TROSA BOAT SHOW

Trosa Boat Show 2022. Vi tog över piren i Trosa Gästhamn och bjöd in båtbyggare och återförsäljare från hela landet. Det resulterade i tre dagar med fantastiskt väder och lite över 5.000 besökare. Läs mer från våra tidigare utställare på Trosa Boat Show nedan. 

OUR WORK
Apelago_26_edited.jpg
Patrik Gewertz
Bäckö Outdoor

Leslie Öqvist

LiftFoils

Timothy Antman

Finessa Varvet

"Riktigt bra arrangerad mässa som hade något för hela familjen! Upptäckte nya kundgrupper som vi inte ens visste var intresserade av våra produkter. Väldigt goa pizzor på restaurang kölsvinet"

"Jag uppelvde Trosa Boat Show som utomordentligt trevlig! Trevliga besökare, trevlig service, trevlig miljö och omgivning. Kort sagt en toppenhelg med mycket surf och glädje - så stort tack! Kommer gärna åter nästa år om tillfälle ges."

"Tack för en lyckad båtmässa. Stort intresse från besökare som resulterade i flera lyckade affärer för oss.

Vi ses igen i 2023!"

Peter Bjärsved

Cleanboat

"Jag är väldigt nöjd med mässan, tre bra dagar med mycket besökare och nya kunder. Ser fram emot att vara på plats nästa år igen."

_MG_0054_edited.jpg

Oliwer Östberg

Båtaffären

"Tack för en väl genomförd båtmässa! 
Vi fick några fantastiska dagar i Trosa under fjolårets båtmässa som resulterade i nya kontakter och några sålda båtar.

Inge Gustafsson

Docky Marin

"Vi på Docky Marin är mycket nöjda! Toppen för oss som Trosaföretag att kunna ställa ut på hemmaplan! Vi hade många intressanta och givande kundsamtal som till och med resulterade i försäljning! Tack för en väl och proffsigt utförd mässa!"

ABOUT US
CONTACT
bottom of page